[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دوره 15، شماره 4 - ( 1395 ) ::
جلد 15 شماره 4 صفحات 1631-1624 برگشت به فهرست نسخه ها
Short communication:The effect of black seed oil and olive oil on shelf life of dry-salted crucian carp (Carassius carassius Linneaus, 1758)
چکیده:   (5025 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 284 kb]   (1973 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: Ecology
دریافت: 1395/8/26 | پذیرش: 1395/8/26 | انتشار: 1395/8/26
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Çağlak E, Karslı B. Short communication:The effect of black seed oil and olive oil on shelf life of dry-salted crucian carp (Carassius carassius Linneaus, 1758). IJFS 2016; 15 (4) :1624-1631
URL: http://jifro.ir/article-1-2473-fa.html

Short communication:The effect of black seed oil and olive oil on shelf life of dry-salted crucian carp (Carassius carassius Linneaus, 1758). مجله علوم شیلاتی ایران. 1395; 15 (4) :1624-1631

URL: http://jifro.ir/article-1-2473-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 15، شماره 4 - ( 1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of Fisheries Sciences Iranian Journal of Fisheries Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 36 queries by YEKTAWEB 4645