[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دوره 18، شماره 2 - ( 1398 ) ::
جلد 18 شماره 2 صفحات 394-386 برگشت به فهرست نسخه ها
Short communication:In vitro antibacterial effect of ginger (Zingiber officinale) essential oil against fish pathogenic bacteria isolated from farmed olive flounder (Paralichthys olivaceus) in Korea
چکیده:   (4239 مشاهده)
World population growth and food demand have been two major elements leading to the expansion of animal and fish production. Recently, many efforts advocated the extension of intensive fish farming to optimize the need for animal protein (Hussein et al., 2013). In Korea, aquaculture has made rapid development in a short period of time, and many fish farms have been established in order to fulfill high consumer demand (Oh et al., 2006). Meanwhile, olive flounder (Paralichthys olivaceus) is one of the popular marine fishes cultured in Korea, which accounts for approximately 50% of the annual fish production (Park et al., 2012).
 
متن کامل [PDF 309 kb]   (2261 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: 1397/12/26 | پذیرش: 1397/12/26 | انتشار: 1397/12/26
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hossain S, De Silva D S, Wimalasena S, Pathirana P, Heo G. Short communication:In vitro antibacterial effect of ginger (Zingiber officinale) essential oil against fish pathogenic bacteria isolated from farmed olive flounder (Paralichthys olivaceus) in Korea. IJFS 2019; 18 (2) :386-394
URL: http://jifro.ir/article-1-3855-fa.html

Short communication:In vitro antibacterial effect of ginger (Zingiber officinale) essential oil against fish pathogenic bacteria isolated from farmed olive flounder (Paralichthys olivaceus) in Korea. مجله علوم شیلاتی ایران. 1398; 18 (2) :386-394

URL: http://jifro.ir/article-1-3855-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 18، شماره 2 - ( 1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of Fisheries Sciences Iranian Journal of Fisheries Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 36 queries by YEKTAWEB 4645