[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 10، شماره 1 - ( 10-1389 ) ::
جلد 10 شماره 1 صفحات 183-189 برگشت به فهرست نسخه ها
Short communication: Seasonal Changes in Biochemical Composition and Meat Yield of Shabut (Barbus grypus, Heckel 1843)
چکیده:   (7832 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 392 kb]   (3510 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: Fish processing
دریافت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۸ | پذیرش: ۱۳۹۴/۶/۲۲ | انتشار: ۱۳۹۴/۶/۲۲
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ilkan Ali Olgunoglu, Mine Percin Olgunoglu, Engin Artar. Short communication: Seasonal Changes in Biochemical Composition and Meat Yield of Shabut (Barbus grypus, Heckel 1843). IJFS. 2011; 10 (1) :183-189
URL: http://jifro.ir/article-1-140-fa.html

Short communication: Seasonal Changes in Biochemical Composition and Meat Yield of Shabut (Barbus grypus, Heckel 1843). مجله علوم شیلاتی ایران. 1389; 10 (1) :183-189

URL: http://jifro.ir/article-1-140-fa.html



دوره 10، شماره 1 - ( 10-1389 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم شیلاتی ایران Iranian Journal of Fisheries Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3897