[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 16، شماره 1 - ( 10-1395 ) ::
جلد 16 شماره 1 صفحات 431-440 برگشت به فهرست نسخه ها
Short communication:The comparison of fatty acids, fat-soluble vitamins and cholesterol in the muscle of wild caught, cage and pond reared rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W., 1792)
چکیده:   (766 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 170 kb]   (543 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: aquaculture
دریافت: ۱۳۹۵/۱۲/۸ | پذیرش: ۱۳۹۵/۱۲/۸ | انتشار: ۱۳۹۵/۱۲/۸
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

کد امنیتی را در کادر بنویسید >



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ural M, Çalta M, Parlak A. Short communication:The comparison of fatty acids, fat-soluble vitamins and cholesterol in the muscle of wild caught, cage and pond reared rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W., 1792). IJFS. 2017; 16 (1) :431-440
URL: http://jifro.ir/article-1-2618-fa.html
Short communication:The comparison of fatty acids, fat-soluble vitamins and cholesterol in the muscle of wild caught, cage and pond reared rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W., 1792). مجله علوم شیلاتی ایران. 1395; 16 (1) :431-440

URL: http://jifro.ir/article-1-2618-fa.html

دوره 16، شماره 1 - ( 10-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم شیلاتی ایران Iranian Journal of Fisheries Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.047 seconds with 771 queries by yektaweb 3461